Cursussen

Reikicursus 1ste Graad                 

De cursus 1ste Graad Reiki wordt gegeven in 4 opeenvolgende weken, één avond per week. De hoeveelheid informatie die men tijdens de cursus 1ste Graad krijgt, kan op deze manier goed verwerkt  en door u opgenomen worden. De Reiki-beginselen, die onlosmakelijk bij Reiki horen, komen aan bod. Door de cursus in 4 weken te geven krijgt u voldoende begeleiding in het omgaan met Reiki en de Reiki-beginselen.

Tijdens de cursus krijgt u handreikingen hoe u uzelf kunt behandelen. De in deze cursus geleerde technieken, zorgen ervoor dat de natuurlijke zelfgenezingsprocessen versterkt en uitgebreid. Doordat de 4 inwijdingen behorend bij de 1ste Graad verdeeld wordt over 4 weken kunt u rustig wennen aan veranderingsprocessen.

Let Wel! Reiki is in eerste instantie voor U ZELF!

De Essentie organiseert maandelijks een Reiki-Verdiepings-Avond. Deze avonden zijn voor iedereen die al met Reiki bezig zijn maar ook voor  mensen die informatie willen over Reiki (-cursussen).

  • De tijden van de avonden: 20.00-22.00 (bij 4-6 cursisten: 22.30)
  • Minimaal aantal deelnemers: 2, maximaal: 6.
  • De cursus 1ste Graad kost € 500,00

Reikicursus 2e  Graad

De cursus 2e Graad wordt gegeven in 5 avonden in 5 maanden. Door de cursus 2e Graad Reiki te volgen krijgt men de beschikking over de 4 symbolen behorende bij de 2e Graad. In 4 maanden krijgt u één inwijding per maand en daarmee krijgt u de beschikking over één symbool. De impact van de inwijdingen kan groot zijn. Het zich eigen maken van de symbolen en hun betekenis vergt tijd en oefening. Zodoende dat de cursus in 5 maanden wordt gegeven. Tijdens de laatste bijeenkomst wordt de ervaring met het laatste symbool besproken en wordt de cursus geëvalueerd.

Door de opzet zoals hierboven beschreven, heeft u de rust en de tijd om de informatie tot u te nemen en ook nu kan men rustiger wennen aan veranderingsprocessen. Ook is er alle tijd voor het beantwoorden van vragen.

Voordat u kunt deelnemen heeft u eerst een toelatingsgesprek! In dit gesprek wordt bepaald of de Reiki-Master de verantwoordelijkheid aankan om de inwijdingen in 2e Graad Reiki aan u te geven en ….

  • om deel te nemen kunt u een certificaat van de Reiki 1e Graad kunnen overleggen.
  • Het minimaal aantal deelnemers voor de cursus: 2 en het maximum: 6
  • De tijden van de avonden zijn van 20.00-22.00
  • De cursus 2e Graad kost € 1000,00